Böda Sand
Annons

Böda Sand

(32 omdömen)
Boende | Campingplats
Böda Sand>
Favorit sparadSpara favorit

 • Campingplats
 • Stugor

 • Böda SandBöda SandBöda SandBöda Sand

  Det är aldrig långt till att leka på Böda Sand. I varje kvarter finns mindre lekplatser, och i lekparken finns stoooora klätterställningar. Det finns också två stora jättestudskuddar att hoppa på, minigolf, minibilar & cykelbilar.

  Böda Sands maskot Bödde anordnar tillsammans med sina kompisar Havis & Vinda aktiviteter för barn fem dagar i veckan med start i Böddes pyssliga lekhus. Här kan barnen bland annat pyssla, bygga med lego, titta på film, måla t-shirtar och hitta på en massa annat skoj.

  Fem kvällar i veckan är det fullt fart vid scenen. Där träffar alla barn och föräldrar Bödde, Havis & Vinda och dansar minidisco - ett måste för alla barn! Efter varje minidisco följer en fartfylld show eller familjekvällar med kända artister.

  Shower och barnaktiviteter pågår under vecka 26-32.

  YouthCamp

  För den våghalsige finns det i vårt YouthCamp-område en betongpark där man kan åka och tricksa med skateboard, inlines och kickbike. Flera gånger i veckan anordnas det också tävlingar och turneringar av olika slag, exempelvis i trampolin, beachfotboll och beachvolleyboll. Inne i aktivitetstältet får de som är intresserade av e-sport utlopp för sina färdigheter och kan tävla i exempelvis Super Mario.

  Bödde & Det makalösa skeppet

  Bödde & Det Makalösa skeppet är Böda Sands badland med fyra pooler, åtta rutschkanor, katapulter och hissnande färder. Ett måste för den badsugne!

  Du hittar också en relaxavdelning, bastuhus samt massage-avdelning. Intill poolen finns ett rymligt soldäck med solstolar och en stor takterrass för den som vill njuta lite extra av utsikten.

  Att gästerna trivs på Böda Sand märks eftersom många återkommer år efter år. Det är ett gott betyg! Varmt välkommen DU också!

 • Pool
 • Strand och bad
 • WiFi
 • Butik
 • Café
 • Restaurang
 • Lekplats
 • Minigolf
 • Hundar är välkomna.

  Hitta
  Byxelkrok
  Öland, Kalmar län, Borgholms kommun

  Med bil från till Böda Sand är det ca 458 km (5 timmar 58 min).

  Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
  Stora Barnsemesterpriset
  Böda Sand har vunnit Stora Barnsemesterpriset två gånger i kategorin Bästa Campingplats för barnfamiljer.
  OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
  Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
  Medlemsbilder
  Det finns inga medlemsbilder från Böda Sand. Har du varit där? Ladda upp en bild»
  Besökare tycker till

  Snittbetyg

  Böda Sand har snittbetyg 9.5 av 10.
  Betyget baseras på recensioner från 32 familjer. Alla recensioner »

  Passar för barn i åldern

  0-1 år
  8-9 år
  2-3 år
  10-11 år
  4-5 år
  12-13 år
  6-7 år
  14-15 år

  Bästa campingen
  Är så nöjd, finns så mycket roligt för alla åldersgrupper ?
  Läs mer »
  Fantastiskt för ALLA!
  Vår familj på 10 personer och tre generationer hade en otrolig vecka på Böda. Så rent, så mycket olika aktiviteter, god mat, otrolig sandstr...
  Läs mer »
  Annons
  Till toppen av sidan

  Om Barnsemester.se

  Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

  Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

  Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

   

  © Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se